Мандрівка чи подорож, похід чи екскурсія…

 

Мандрівка чи подорож, похід чи екскурсія – це невід’ємна частина життя учнів Новоселицької гімназії. Це і підйоми стрімкими схилами Говерли, і білі хмари біля ніг, і таємничі лабіринти печер та веселі розваги в аквапарку.

Коли настав день Х, ми зібрали речі і сіли в автобус, до аквапарку нам довелося добиратися майже 4 години. Ми приїхали на місце, та не повірили своїм очам, нам здалося, що  перебуваємо в казці, там було так красиво, територія аквапарку була просто величезною, виднілися різні гірки, красиві будиночки. Коли ми ввійшли в аквапарк, нам видали різнокольорові браслетики на руку, ми провели в ньому цілий день.

Аквапарк – це величезний водний центр, де нудьгувати нікому не довелося.

Суть розваг атракціонів аквапарку полягає в тому, що ти по лабіринту гірок з певної висоти влітаєш у воду. Ці атракціони крутіше навіть «американських гірок». Коли летиш з висоти у воронку басейну аквапарку, то серце завмирає. Коли йдеш під воду від швидкості падіння, то переляк тільки збільшується, а коли вибираєшся на поверхню води, то захоплює дух від пережитих відчуттів і позитивних емоцій.

В аквапарку сподобалося всім. Ми всією групою провели чудовий незабутній вихідний день, багато жартували і сміялися.

 

Учні 8-А, 9-А, 9-Б класів