Методичний практикум

24 січня 2020 року на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області відбулося підсумкове засідання обласної групи наставницької підтримки вчителів української мови та літератури, на якому було підведено підсумки роботи за І семестр та обговорено проєкт плану роботи на ІІ півріччя 2019-2020 н.р.
У засіданні взяла участь наставницька група вчителів української мови та літератури Новоселицької ОТГ: Ірина Юріївна Гречана, вчитель Новоселицької гімназії, Роксолана Петрівна Твердохліб, вчитель Новоселицької ЗОШ №3 І-ІІІ ст., Світлана Сергіївна Руснак, вчитель Котелівського НВК-ОЗ. Анастасія Вікторівна Костіна-Кніжницька, провідний спеціаліст відділу освіти апарату виконавчого комітету Новоселицької міської ради.
За проведені каскадні тренінгові заняття педагоги були пошановані сертифікатами Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.
Шановні вчителі! Дякуємо вам за роботу і за те, що є рушіями змін до розбудови Нової української школи! (https://www.facebook.com/viddilosvitu.novotg)