Ми пропонуємо запалити в дитині творчий вогонь разом з нами (день 4)

І на завершення хочеться сказати : звичайно, кожна робота потребує чималих зусиль. Такі  майстер-класи довели, що така форма роботи потрібна і вона ще більше допомагає дітям вчитися, пізнавати, відкривати, здружуватися, допомагати один – одному . Адже, щоб не відставати, нам потрібно йти в ногу з часом, більше  удосконалюватися. «Не можна людину навчити на все життя, її можна навчити вчитися все життя»,- ці слова Дені Дідро слід запам’ятати нам .

1 березня відзначається Всесвітній день імунітету. Він лише один день у переліку медичних дат, але його значення величезне. Адже здоровий імунітет дозволяє людині уникнути більшості захворювань, прожити здорове і повноцінне життя.

Тому на передодні цього дня учні 8-А класу вирішили показати майстер-клас із виготовлення «Вітамінного букету». Його користь очевидна – фрукти легко засвоюються, містять необхідні вітаміни та мікроелементи.

Класний керівник   Петрова О.Б.

Учні 6-Б класу підготували і провели «майстер-клас» по виготовленню slime.

Насамперед учні розповіли про історію виникнення, про ризики для здоров’я через надмірне захоплення цією забавою, про популярність її серед однолітків. Хлопчики і дівчатка продемонстрували складові, необхідні для виготовлення slime, виготовили самі та залучили інших до процесу виготовлення. Найбільше глядачам, як маленьким, так і старшим, сподобалося тримати у руках і гратися з цією популярною забавою.

Класний керівник Блейбер Д.М.

Незабаром перше березня. В рамках  загальношкільного проекту «Крок до зірок»  учні 6-А класу вирішили дати майстер-клас з виготовлення мерцишорів. Оскільки, ми живемо на Буковині, де нашими сусідами є молдавани і румуни, то традиції цих народів ми поважаємо і приймаємо на озброєння.

Класний керівник Козак С.Д.

Свою майстерність з фізичного, естетичного та кулінарного мистецтва показали учні 8-Б класу.

Класний керівник Підлісна Н.О.