Ми пропонуємо запалити в дитині творчий вогонь разом з нами (день 3)

Усі знають: першочергове завдання школи полягає в тому, щоб виховати грамотного знаючого учня, який має базові знання з різних наукових галузей. Проте учителі Новоселицької гімназії намагаються розширити кругозір дітей іншими вміннями і навичками. Саме тому цього тижня гімназисти мали нагоду відвідати різноманітні майстерки.

Учні 11 класу показали майстер-клас з виготовлення паперових квітів, якими можна оздобити фотозону, прикрасити кімнату, подарувати друзям чи знайомим. Для виготовлення такої краси потрібно небагато: папір, ножиці, клей і трохи фантазії – і чудовий декор, зроблений власноруч, готовий.

На майстерку до випускників прийшли п’ятикласники і самі спробували виготовити квіти, адже незабаром жіноче свято, і такий подарунок буде довго радувати мам, бабусь, сестричок.

Класний керівник Гречана І.Ю.

Педагоги впевнені, що талановитими народжуються всі діти. Але не всі стають чемпіонами, примами і професіоналами. Наявність здібностей у дитини до творчості ще не обіцяє їй успіху. Важливо вчасно визначити захоплення, розвивати і заохочувати досягненню поставленої мети.

Так в рамках тижня «Майстер-клас» учні 10-го класу показали і розкрили свої здібності в приготуванні страв в ресторані «У Едічки», учні Кундак Едуард та Маліновська Анастасія всього за 20 хвили встигли приготувати і нагодувати всіх бажаючих салатом «Олів’є». Також показав свої здібності в перукарській майстерності учень 10-го класу Капрош Роман, який вже знайшов себе в цій професії. Давчата Кануннікова Олександра та Федік Катерина показали майстер-клас з виготовлення квіті з фоамірану.

Учні гімназії були в захваті від талантів та продемонстрованої майстерності учнів 10-го класу

Класний керівник  Лютик Л.П.

Учні 9-Б класу в рамках загальношкільного проєкту «Крок до зірок» взяли участь у тижні «Майстер-клас», де продемонстрували свої уміння в наданні першої домедичної допомоги в разі отримання травми голови, а також, продемонстрували творчі здібності з перукарської майстерності. Можливо деяким учням знадобляться ці знання для отримання майбутньої професії, а хтось збереже життя постраждалому.

Класний керівник Дисар Я.В.

27 лютого 2020 року в рамках тижня майстер-класу учнями 9-А  було проведено майстер-клас з виготовлення картин з круп та насіння. Саме такою прикрасою може стати картина, виготовлена власними руками з незвичайного, але всім доступного матеріалу – крупи та насіння. На майстер-класі діти  мали можливість ознайомитися з технікою оформлення картин із насіння, зерна  та навчилися :підбирати сюжетний малюнок і переносити його на основу;

  • створювати різні види контурів;
  • наповнювати малюнок;
  • оздоблювати готовий виріб.

Також учнем 9-А класу Мудряком  Миколою було проведено майстер-клас з ДЗЮДО. Діти мали змогу переконатися, що бойові мистецтва сприяють здоровому способу життя.

Класний керівник       Одажіу Р.Г.