Ми пропонуємо запалити в дитині творчий вогонь разом з нами (день 1)

Не секрет, що енергії, допитливості і фантазії дітей може позаздрити кожен дорослий. І одним з найголовніших завдань для вчителів є направити цей шалений потік у правильне русло; зайняти дитину тим, що приноситиме їй задоволення, надихатиме, розвиватиме, а можливо, навіть стане хобі або й справою всього життя. Для цього прекрасно підходять різноманітні майстер-класи, адже щоб дитина зрозуміла, чи їй дійсно щось подобається, треба дати можливість хоча б раз спробувати. На щастя, зараз існує безліч варіантів. Деякі  майстер-класи дозволяють пробувати щось нове разом з дітьми. Ми розкажемо про найцікавіші майстер-класи в нашій школі.

  https://www.facebook.com/groups/1839551392764651/

Тиждень у 1-А класі пройшов плідно та багатий на різні цікавинки. У 1-А класі спільно з 4-А класом було проведено майстер-клас із сучасного танцю. Під час майстер-класу учениці 4-А класу вчили першачків рухів сучасного танцю «Faradenza». Першачки вправно повторювали рухи та провели позитивно час.

Також для учнів 1-А класу було проведено майстер-клас із виготовлення листівок до 8 березня. Учні виготовили привітальні листівки для своїх мамочок.

Класний керівник   Саука К.В.

Учні 1-Б класу взяли участь у цікавому майстер-класі з розписування імбирного пряника у вигляді вісімки, яку тримає зайчик. Адже незабаром буде Міжнародний жіночий день 8 Березня.  Кожна дитина мала змогу самостійно розписати власний пряник солодкою кольоровою глазур’ю та проявити творчість і фантазію. Першокласники із задоволенням виконували таку приємну роботу. Пряники вийшли яскраві та гарні, а головне смачні.

 Класний керівник 1-Б класу: Сірякова О.В.

На честь початку весни 1 березня заведено дарувати одне одному бутоньєрки, які мають бути сплетені з червоних і білих ниток, де червоний колір символізує кохання, а білий – чистоту та ніжність.

У 2-А класі пройшов майстер-клас з виготовлення мерцішорів – святкових сувенірів з пряжі.

Школярі старанно переймали навчики виготовлення яскравих прикрас.  Під час роботи діти уважно слухали легенди і історію виникнення традиції робити червоно-білі прикраси. Допомагали своїм однокласникам Тринту Аріна, Устінова  Катерина, Цегельник  Олександра.

Діти залишились задоволені гарними, зробленими власноруч, сувенірами.

Класний керівник Горбатюк Г.О.

У рамках тематичного тижня у 2-Б класі відбувся майстер клас із виготовлення смайлика гарного настрою. Дітям було цікаво і весело.

Класний керівник Чебан І.І.

Не за горами чудове свято в честь жіночної краси та турботи, тому в 2-В класі пройшов майстер-клас з виготовлення святкових сумочок для матусь. Школярі старанно попрацювали та виготовили чудові сумочки.

Також учні виготовили смайлики настрою, які мають підіймати їм настрій протягом дня, адже уроки та перерви проходять найкраще, коли у всіх хороший настрій.

Діти залишились задоволені зробленими власноруч виробами.

Класний керівник Алтухова І.І.

В рамках тижня  у 3 –А класі, було проведено майстер клас. Він передбачав проведення  різноманітних цікавих вправ в атмосфері толерантності, доброзичливості, творчості і пізнавальної активності.  Основними завданнями його є розширення і поглиблення знань учнів про розуміння внутрішнього світу власної особистості та особистості інших людей,, створення позитивного емоційного настрою. Після цікавого обговорення ключових питань, учням запропонували  власноруч виготовити листівку для найріднішої людини. Дітки  мали велике натхнення та бажання, тому всі роботи вийшли напрочуд гарними та креативними.

Класний керівник Куті Е.І.

У  3 –Б  класі  було  проведено  захід. Школярі   на  майстер – класі  мали змогу навчитися виготовляти  3D -листівку. Основним  завданням його було розширення і поглиблення знань учнів роботи з кольоровим папером та створення  оригінальних композицій.  Дітки    власноруч  виготовити листівку для  своїх дорогих матусь. Вони з  великим натхнення та бажання виконували  роботу. Листівки вийшли напрочуд  гарними ,  при відкриванні , яких розкривалася   чарівна  квіточка.

Учні із задоволенням  продемонстрували  свої   роботи.

Класний керівник Кодряну Л.П.

 

4-А клас завітав на ранкову зустріч до своїх наступників – учнів 1-А класу. Цього разу був проведений майстер-клас по вивченню сучасного танцю «Faradenza». Четвертокласниці показали добре володіння техніки сучасного танцю і вміло навчили першачків танцювати.

Результат – море емоцій та позитивний настрій на весь день. Плануємо і надалі застосовувати у практиці майстер-класи для маленьких школярів.

Класний керівник Волканеско С.І.

Щоб викликати інтерес у дітей  до вивчення англійської мови Мазур Д.С. у 4-Б класі провела майстер – клас.  Цікаві ігри, розгадування ребусів, створення діалогу та розучування руханок на англійській мові викликало у дітей  інтерес до мови. Школярі  не тільки весело провели час , але і дізналися багато нового.

            Класний керівник: Мельничук Л.І.