Буккроссинг « Передай книжку другу».  Література з краєзнавчої тематики

Сучасна людина, яка живе в умовах інформаційного суспільства, повинна не тільки вміти читати, писати, говорити, швидко та вільно орієнтуватися у потоці усної та писемної інформації. Оновлюється освіта, вводяться нові програми, технології навчання, але головним залишається вміння учнів вчитися, самостійно знаходити інформацію, оцінювати її, обробляти, аналізувати, використовувати.

Книга – невичерпне джерело знань, надбаних людством протягом багатьох років. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, засвоїти соціальний досвід попередніх поколінь, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.

Книжка. Саме вона вчила, вчить і вічно буде вчити мудрості, культурі, любові. Адже читаючи книги, діти матимуть доступ до безцінних скарбів.

Учні 4-их класів зустрілися з шкільним бібліотекарем Лунік Валентиною Дмитрівною, яка розповіла, що буккроссинг — це процес звільнення книг. Людина, прочитавши книгу, залишає її у громадському місці (парккафепоїзд, станція метро), для того, щоб інша, випадкова, людина могла цю книгу знайти, прочитати та  повторити процес. Четвертокласники прийняли участь у челенджі « Передай книжку другу».

Класні керівники Горбатюк Г.О., Алтухова І. І., Чебан І. І. наголосили на тому, що подаровані книги допоможуть школярам розширити та поглибити знання про рідне місто, рідний край.

Класні керівники 4-их класів:

Горбатюк Г.О., Алтухова І. І., Чебан І. І.