Зустріч з Книгою в бібліотеці

У сучасному суспільстві новомодні гаджети стрімко витісняють таку важливу складову повноцінного всебічного розвитку особистості як читання книг. У кращому випадку, підростаюче покоління вибирає електронні видання, але не можна уявити сучасне життя без бібліотек, куди кожна людина може прийти, щоб отримати необхідну інформацію та взяти до рук цікаву книгу.
« Кидай мишку, бери книжку!».

Під такою назвою в районній бібліотеці діє виставка нової літератури.
Це – і казки, і пригоди від класиків та сучасних дитячих письменників. А також – книги про видатних особистостей, нові яскраві енциклопедії та цікавинки для юних науковців.
Учні 4-Б та 4-В класів відвідали районну бібліотеку і вже почали знайомитися з новими виданнями.
Серед відвідувачів бібліотеки було проведено опитування «Як провести час без Інтернету?». Було отримано безліч цікавих порад і рекомендацій: «просто пограти на вулиці», «нарешті виспатися», «зробити прибирання», «погуляти з друзями», «сходити в кіно», «зайнятися спортом», «помалювати або послухати улюблену музику», «в’язати і вишивати»,« пограти з домашнім вихованцем»,«розгадати кросворд », «подумати», «почати писати вірші», «покататися на роликах», «зробити невелику подорож по цікавих місцях» або просто провести вільний час за читанням улюбленої або нової книги…
Цікаво було школярам пограти в гру « Виправ помилки в казці», розглянути виставку нової літератури, зазирнути у « Валізу сподівань». Діти із задоволенням пограли в гру
« Так, чи ні», обираючи правила ставлення до книжки. Насамкінець, діти пообіцяли цінувати та любити книжки, бережно ставитись до них.
Класні керівники : Алтухова І.І., Чебан І.І.