Тиждень англійської мови

11 лютого по 15 лютого 2019 р. вчителями англійської мови Новоселицької гімназії був проведений тиждень англійської мови.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Та варто замислитися, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою, є потребою часу. Під час вивчення цієї мови ми знайомимось із традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

Мета предметного тижня:
• Покращити вміння учнів із чотирьох видів мовленнєвої діяльності: аудіювання, читання, письма, говоріння;
• Перевірити граматичні знання учнів;
• Збагатити лексичний запас школярів;
• Навчити учнів працювати в групах та парах;
• Розвивати логічне мислення, творчі здібності, уяву, здогадку;
• Прищеплювати культуру мовлення, інтерес, бажання вивчати англійську мову.

Згідно з планом було проведено низку заходів: з учням 1-х класів- калейдоскоп «Моя іграшка найкраща», 2-х класів «Веселі хвилинки англійською», в 4-х класах –урок-вікторину «У світі тварин». Учні 5, 7, 10-х класів переглянули мультфільми англійською мовою. П’ятикласники працювали над проектом «Здорове харчування», а також, разом з учнями 6 класу взяли участь у конкурсі валентинок. Протягом тижня провели дві радіолінійки. В 7-8-х класах пройшла вікторина на знання англійської лексики. Учні 9-х класів взяли участь у конкурсі стіннівок «Кіно Великої Британії», а 10-11-х -у конкурсі на найкращий твір.

Підбиваючи підсумки тижня англійської мови, можна сказати, що мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.
Переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами. Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня, а вчителям англійської мови за цікаві та змістовні заходи. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!