«Ми всі повинні пам’ятати, що з правилами безпеки –  не варто жартувати»

Транспорт – наш вірний друг! Але, забуваючи про власну безпеку, нехтуючи правилами дорожнього руху, люди можуть стати жертвою своєї необдуманої поведінки. Адже транспорт може бути не тільки корисним, а й небезпечним, якщо не знаєш правил дорожнього руху.

У рамках загальношкільних заходів з «Безпеки дорожнього руху» з 09.11.20 -13.11.20 року в 5-11 класах Новоселицької гімназії відбулися  виховні справи:   «Будь обережним на дорозі!», «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність» .

Метою яких  було: поглибити знання учнів про правила дорожнього руху; повторити основні правила пішоходів, велосипедистів, мотоциклістів, пасажирів, водіїв; попередити дитячий травматизм.

Протягом цього тижня гімназисти переглянули відеофільм «Правила дорожнього руху»; написали твори есе «Безпека на дорозі – безпека життя»; зустрілись  з медичною сестрою гімназії в онлайн форматі, яка розповіла про надання першої домедичної допомоги при ДТП, а також долучитися до виставки малюнків « Гімназисти  за безпеку дорожнього руху».