Інтеграція принципів Концепції “Нова українська школа” на уроках зарубіжної літератури

Шкільні професійні спільноти практикують бінарні уроки. Так в 6 -А та 6-Б класах Новоселицькому ліцеї №1 відбулися незвичайно цікаво пізнавальні уроки зарубіжної літератури на тему: « Антон Павлович Чехов «Хамелеон»».
Незвичними уроки були через інтеграцію у вивчення оповідання знань з біології. Саме для інтегрованого підходу вчитель зарубіжної літератури Тетяна Георгіївна Дідух-Бойчук, окрім того, що опрацювала із учнями навчальний матеріал уроку, запросила на бінарний урок і вчителів біології: Яну Валентинівну Дисар і Росину Георгіївну Одажіу, які доповнили тему уроку навчальним матеріалом щодо назви оповідання та подій в творі.Учні продемонстрували дуже гарно свої знання з біології, які допомогли їм в роботі на уроці, мали змоги переглянути фрагменти відеофільму, виконувати асоціативні вправи.
Уроки видалися цікавими та різнобічними, що сподіваємось, позитивно вплинули на засвоєння нових знань, умінь і навичок. Адже в цьому допомагають інноваційні методи роботи. Творіть, і у вас все вийде!