Щоб ніколи не забути. 60 фото  Майдану …

«А сотню вже зустріли небеса..

Летіли легко, хоч Майдан ридав…

І з кров´ю перемішана сльоза….

А батько сина ще не відпускав..

Й заплакав Бог, побачивши загін:

Спереду — сотник, молодий, вродливий.

І юний хлопчик в касці голубій,

І вчитель літній-сивий-сивий..

І рани їхні вже не їм болять..

Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло..

Як крила ангела, злітаючи назад,

Небесна сотня в вирій полетіла…»

Людмила Максимлюк (21.02 2014)

Цими лютневими днями вся Україна вшановує пам’ять тих, хто поклав своє життя за свободу і незалежність, за майбутнє нашої Держави.

В рамках тижня  «Герої нашого часу» в 9-их класах Новоселицького ліцею №1 відбулися виховні справи  «Щоб ніколи не забути. 60 вражаючих фото з Майдану». Метою заходу було:  вшанувати патріотизм і мужність громадян, які в лютому 2014 року боролися за захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору,  прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття,  розвивати бажання стати гідними громадянами України; прищеплювати  любов до Батьківщини, виховати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України. Під час дійства учні мали змогу переглянути 60 вражаючих фото з подій Майдану 2014 року та усвідомити те, що вони живуть в тій державі, котра прагне бути демократичною та незалежною.

Сьогодні, на сході України, всі патріоти нашої країни продовжують боронити нашу незалежність, наші кордони, наш мир, наш спокій. Хочеться сказати їм: «Повертайтесь живими!».  Бажаємо всім мирного неба, світлих та щасливих днів і нехай щастить.  Пам’ятайте наших героїв…

Дідух-Бойчук Т.Г., Чулей С.В.

класні керівники 9-их класів

Новоселицького ліцею №1