Всеукраїнський  місячник шкільних бібліотек

Цьогоріч у жовтні проходить Всеукраїнський  місячник шкільних бібліотек «В НАС ЄДИНА МЕТА – УКРАЇНА СВЯТА, НЕЗДОЛАННА НІКИМ І НІКОЛИ!», що проходитиме 1–31 жовтня 2022 року в  межах Міжнародного місячника шкільних бібліотек. Осторонь цього дійства  не залишилися  й учні 10 класу Новоселицького ліцею №1. Завдяки шкільному бібліотекару – Валентині Дмитрівні Луник , відбулася зустріч із випускником нашої школи , нині сержантом – Андрієм Володимировичем Краснюком, який несе службу на теренах нашої Батьківщини.

Андрій закінчив школу в 1995 році, вступає  до Кіцманського сільськогосподарського технікуму, де здобуває професію технолога-фермера. В 1998 році його призивають на службу в армію. Під час служби в армії  набуває навиків зв’язківця. Але зрозумів, що не перше, ні друге – не його…»014 рік змінив життя Андрія, його мобілізують до лав ЗСУ. Службу проходить  у десантно-штурмовій бригаді , на кордоні  між Херсоном та Кримом. У 2016 році був звільнений в запас. Вирішив поїхати закордон на заробітки…Де б ти не був, а вдома найкраще, – говорить Андрій. Повернувшись додому в 2019 році, знову йде службу до лав Збройних Сил України, виконуючи свою роботу сан-інструктором. ..

Зустріч відбулася в дружній теплій атмосфері. Учні задавали питання, цікавилися нинішніми подіями, так як працюють над проєктом з героїко-патріотичного виховання. Запитували навіть про те, чи читають солдати на передовій, як їм там живеться… Адже вони також переживають за майбутнє нашої держави, нашої України.

На завершення заходу Андрій сказав, що він так як всі , перш за все вірить в перемогу нашої України; а ще мріє жити  у вільній, нескореній державі. То ж бажаємо всім мирного неба, здоров’я, успіхів у всіх напрямках!

Дідух-Бойчук Тетяна Георгіївна,

класний керівник 10 класу,

Новоселицького ліцею №1