24 жовтня – день народження Організації Об’єднаних Націй

Традиційно щороку 24 жовтня українці згадують День Організації Об’єднаних Націй. В усьому цивілізованому світі влаштовують заходи, на яких Організація Об’єднаних Націй за допомогою електронних засобів комунікації зв’язується з різними містами світу. Так і учні  4-Б класу долучились до цієї події, а саме, 24 жовтня провели виховну онлайн-бесіду в день офіційного створення Організації Об’єднаних Націй.

Діти переглянули презентацію та відеоролик, з якого дізнались про виникнення цієї організації, її роль та про те, що Україна серед перших держав підписала статут ООН і ввійшла до групи засновників організації.  Традиційно в цей день у всьому світі проводяться зустрічі, дискусії та виставки, присвячені цілям Організації та її досягненням.

Організація Об’єднаних Націй живе в серці і свідомості кожного громадянина як організація, здатна покласти край насильству і укоренити терпимість, сприяти розвитку і забезпечити рівність, захистити права людини і зменшити масштаби бідності. Святкування Дня ОООН є ствердженням нашої віри в ці сподівання людства.

Класний керівник 4- Б класу: Сірякова О.В.