Міні лекторій «Безпечні зимові канікули»

Незабаром зимові канікули — пора відпочинку, свят та розваг. Але для того щоб канікули були веселими й корисними, необхідно пам’ятати про безпечну поведінку!

Саме тому, щоразу перед тим, як відправити учнів 4-Б класу на канікули ми з ними передивляємось відеоролики та навчальні презентації про правила поведінки під час зимових канікул. Цього разу під час нашого міні-лекторію мова йшла про:

  • правила поведінки на водоймах, вкритих кригою;
  • обережно, бурульки;
  • правила поведінки під час ожеледиці;
  • правила пожежної безпеки під час святкування Нового року;
  • правила поведінки під час повітряної тривоги.

Також ми з учнями нагадали про необхідність дотримування: правил дорожнього руху, електробезпеки, протипожежної безпеки; правил поведінки з вибухонебезпечними предметами.

Згадали, що категорично забороняється: контактувати з незнайомими людьми; перебувати на об’єктах незавершеного будівництва; відвідувати водоймища без нагляду дорослих; кататися на ковзанах і лижах в заборонених місцях.

Батьки отримали через учнів пам’ятку «Безпечні зимові канікули». Адже вони так само, як і учні мають бути озброєні необхідними знаннями з правил безпечної поведінки своїх дітей, бо в першу чергу є прикладом для власних діток.

Класний керівник 4-Б класу: Сірякова О.В.