Убезпеч своє життя під час зимового відпочинку

Чого навчився – пам’ятай!

І так старайся жити.

Аби зумів себе ти сам,

Надійно захистити!

Зимові канікули — пора відпочинку, свят та розваг. Але для того, щоб канікули були веселими й корисними, необхідно пам’ятати про безпечну поведінку. Життєво  необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

Саме тому з метою надання дітям елементарних знань з питань особистої безпеки, дотримання протиепідемічних заходів у зв’язку з профілактикою сезонних хвороб, правил безпечної поведінки вдома та на дорозі в  зимовий період у 9-А класі   з  19  по  23  грудня  пройшов тиждень безпеки життєдіяльності.
В  рамках тижня пройшли найрізноманітніші бесіди та година спілкування на тему: «Убезпеч своє життя», основною метою яких було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація  основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді у зимовий період;  розвиток  в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховування  гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів співчуття, бажання допомогти. Ліцеїсти переглянули презентацію та обговорили її.

Отже, виховання здорового покоління, зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації – одне з пріоритетних завдань, яке поставлене сьогодні перед освітою.

Класний керівник 9-А класу                                            Козак С.Д.