#вихованняБуковини2023 #НПВБуковини

70 років ми не знали війни. Наш народ пишався тим, що у буремні переломні моменти, Україні вдалося зберегти мир. Ми з вами не знали дуже багатьох слів пов’язаних з війною, тепер майже кожну родину опалило полум’я військових подій.

В рамках тижня національно-патріотичного виховання і до річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну було проведено виховну справу «365 днів незламності». Вчитель історії, Горбатюк В.Т., озвучив історичну довідку про створення УПА, а учні переглянули ролики із циклу «Нескорені», в яких про воїнів Української повстанської армії розповідають їхні нащадки, котрі нині на передовій боронять Україну від російської агресії. 9-тикласники, переглянувши ролики, пов’зали історичне минуле та сьогодення. Ліцеїсти  дійшли висновку, що за незламний дух, безстрашність, героїзм та стійкість недарма українських воїнів назвали “кіборгами”.

Отже, ми вистоїмо і переможемо – сумніву немає, бо кіборгами стає все більше й більше українців. Низький уклін усім, хто зі зброєю в руках на фронті, велика дяка тим, хто надійно тримає тил, вічна слава полеглим Героям, які тримають небо над Україною. Слава Україні!!

Класний керівник 9-А класу                                     С.Д. Козак