«Немає більшої сили, ніж стійкість духу добровольця»

Не заради орденів, а за покликом сердець взялися у 2014 році за зброю тисячі українців, коли над Україною нависла смертельна загроза. Вони стоять на смерть заради перемоги сьогодні… Разом ми нездоланна сила. Відзначення Дня Українського добровольця саме 14 березня, установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Так, 13 березня 2023 року в 6-А класі Новоселицького ліцею №1 відбулася виховна справа на тему: «Немає більшої сили, ніж стійкість духу добровольця». Метою заходу було: вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, патріотичне виховання дітей та учнівської молоді. Під час виховної справи учні мали змогу переглянути відеофільм «Захистимо свій дім, сім’ю та Україну».

У цей день українці вшановують мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

Лютик Людмила Павлівна, класний керівник 6-А класу