«Український доброволець – герой та патріот нації!»

«Український доброволець – герой та патріот нації!». Вшановуючи мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також з метою сприяння зміцненню патріотичного духу серед учнівської молоді, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих батальйонів у 5-В класі пройшла виховна справа за тематикою «Немає більшої сили, ніж стійкість духу добровольця» щодо відзначення «Дня українського добровольця».

П’ятикласники дізналися, що День українського добровольця – це свято справжніх патріотів. Людей, котрі свідомо, за покликом серця, в скрутний для своєї держави час, стали на захист її суверенітету та територіальної цілісності.

В ході заходу учні переглянули відеофрагменти хроніки війни, створили листівки-вітання “З вдячністю за наше майбутнє!», вшанували пам’ять загиблих воїнів. Сьогодні багато наших земляків-добровольців продовжують боронити рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою та героїчними вчинками вони вкотре доводять, що не можливо здолати тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

Яна Дисар, класний керівник 5-В класу