Вибір професії – важливий вибір у житті

Задача вибору професійного майбутнього, безумовно, складно, тому для її рішення необхідно врахувати багато даних, зокрема: свої інтереси, здібності, шляхи отримання професійної освіти, перспективи працевлаштування по отриманій спеціальності. Не захоплюйтесь зовнішньою стороною професії. У кожної професії є як переваги, так і недоліки. Намагайся передбачити усю плюси та мінуси свого професійного вибору. Чим більше будеш обізнаний про професії, тим більше можеш бути впевнений у тому, що передбачив усі наслідки того чи іншого професійного вибору.

Так  в гості до учнів 10-11 класів Новоселицького ліцею №1 завітали представники Чернівецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Метою зустрічі було  проведення  агітаційної роботи  для учнів старших класів по вступу до військових навчальних закладів, а й цивільних також. Під час дійства діти були проінформовані щодо спеціальностей, терміну навчання, а також даної специфіки тієї чи іншої обраної професії. Учням було роздано інформаційні листи про школи та вищі навчальні заклади.

Запам’ятайте: не буває поганих професій, головне – бути  затребуваним на ринку праці та мати можливість професійній самореалізації! Зробіть правильний вибір професії!

Класні керівники: Оксана Петрова, Тетяна Дідух-Бойчук