Молодь за безпеку дорожнього руху

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров’я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить – і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.
Тому традиційно в нашій школі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху #БезпекаДорогаДіти2023, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю підлітків та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня класним керівником було проведено круглий стіл на тему «Молодь за безпеку дорожнього руху» та тематичні бесіди «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням презентацій та навчальних відеороликів. Діти пригадали правила дорожнього руху та їзди на велосипеді і скейтборді, обговорили питання світловідбивних елементів на одязі та рюкзаках у темну пору доби.

Я впевнена, що підлітки усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я!

Класний керівник 9-А класу    Козак С.Д.