Година мужності «Українці– нація ГЕРОЇВ»

 Година мужності “Українці – нація ГЕРОЇВ” була проведена для учнів 8 Б класу з метою ознайомлення їх з учасниками бойових дій та вшанування героїв України. Під час цього заходу, учні зустрілися з воїнами які брали участь у бойових діях, і мали можливість поспілкуватися з ними.

Під час зустрічі, Багира М. В. та Граб В. Д поділилися своїм особистим досвідом і розповіли про свою участь у важких ситуаціях під час воєнних подій. Вони розповіли про свою мужність, відвагу. Учні мали можливість задавати питання, вислухати розповіді та дізнатися більше про значення мужності та героїзму.

Ця година мужності була важливою не лише для того, щоб вшанувати героїв, але й для виховання учнівського патріотизму, розуміння важливості захисту своєї країни та цінностей, які вона представляє. Вона допомогла учням зрозуміти, що герої не народжуються, але стають такими через свою відданість та віру в правильну справу.

Зустріч з учасниками бойових дій надала учням можливість побачити живий приклад героїзму та високої мужності. Вона викликала глибокі почуття шанування і гордості за воїнів, які стоять на захисті України.

Класний керівник                                                 Блейбер С.О.