«Останній дзвоник” пролунав для учнів 1 – Б класу, сповістивши про початок літніх канікул.

Ось і прийшов цей святковий день. На вулиці світить яскраве   сонце,   співають   пташки, сонце пестить нас своїм золотим промінням.

Життя у початковій школі є теплим та мрійливим, у любові перших вчителів, які збагачують дітей позитивними емоціями, дарують гарний настрій, підвищують самооцінку, націлюють бути схожими на сонечка, випромінювати жовтогаряче сяйво.

У 1-Б класі пройшов урок “ Останній дзвоник ”.

Діти вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, воїнів, полеглих у зоні АТО, воїнів, загиблих під час повномасштабного вторгнення росії в Україну та усіх убієнних за волю і територіальну  цілісність нашої держави хвилиною мовчання. Нехай на небі їм спасіння. Від тебе ж пам’ять, Україно!

Для першокласників пройшов цікавий квест. Діти із задоволенням виконували цікаві завдання, щоб знайти скарб – Дипломи про закінчення 1-го класу.

 

І буде мир…І вишні зацвітуть
У рідному моєму краї.
Лелеки добру звістку принесуть:
“Кінець війні, ми ворога здолали!”

І на світанку вмиється Земля
Ранковою холодною росою.
І буде чути пісню солов’я,
А не ревіння літаків над головою.

Страшним лихом і незагойними ранами увірвалась у наше життя війна. Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшний період нашої історії.

Сьогодні молодь стає тією верствою населення, яка відчуває на собі найбільшу відповідальність за майбутнє. Ми говоримо про війну, про захисників, які зараз боронять незалежність нашої держави, для того, щоб життя продовжувалось, щоб світило сонце і сміялись українські діти у своїй рідній Україні!

Дякуємо захисникам України! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Класний керівник 1-Б класу Ірина Чебан