Прощавай 4-ий клас, 5-ий вже чекає нас!

Дитинство і юність…Це – найкраща пора в житті, що припадає на шкільні роки. Усе в житті має свій початок і кінець.

Ось і для учнів 4-Б класу Новоселицького ліцею №1 настав цей святковий день, день прощання з початковою школою.

Сьогодні в нашому класі після урочистої лінійки відбувся останній святковий урок, на якому прозвучав останній у цьому навчальному році шкільний дзвоник, який сповістив моїх учнів,  що закінчується дитинство четвертокласників і настав час прощатися.

Під час уроку, ми з учнями помандрували на потязі в «Подорож в дитинство»  у минулі роки із зупинками: 1 клас, 2 клас, 3 клас та 4 клас. Звісно ж була зупинка «Хвилина мовчання», під час якої учні вшанували пам’ять наших загиблих Героїв та  подякували тим, хто зараз на фронті і завдяки кому, ми мали можливість навчатися в школі і жити в своїх домівках. Веселою була зупинка «Музична» – діти співали віночок українських пісень про школу, Україну, родину. На станції «Прощальна» – діти виготовили колаж «Прощавай, початкова школо!», а також прикрасили листочками-побажаннями «Дерево мрій». Наприкінці подорожі всі були нагороджені «Короною» випускників, подяками та солодкими подарунками у вигляді маленького дзвіночка. Загалом наш останній святковий урок пройшов весело, насичено та цікаво.

Мої любі четвертокласники, ви всі пройшли нелегкий шлях, осягаючи перші сходинки країни Знань. Сьогодні ви попрощалися з початковою школою, в якій ви навчалися пізнавати нове, працювати в одному колективі, бути відповідальними і допитливими. Бажаю вам не втрачати впевненості та інтересу до навчання, розбавляти свої дні яскравими фарбами і емоціями щастя. Будьте допитливими, позитивними, активними, осягайте нові науки, захоплюйтеся цікавими предметами. Нехай старша школа подарує вам багато нових перемог і досягнень!

Класний керівник 4- Б класу:        Оксана Сірякова