Відкрий світ, відкрий себе!

Щорічно 27 вересня у світі відзначають Всесвітній день туризму (World Tourism Day), що має на меті популяризацію туризму. Усім відомо, що туризм приваблює дітей не тільки пізнавальною діяльністю, це й безцінний засіб фізичного виховання й активного відпочинку на природі. Туризм має на меті формування активної життєвої позиції молодого покоління, виховання моральних якостей: взаємопідтримки, взаємодопомоги, організованості і дисципліни, принциповості, чуйності й уваги до товаришів, сміливості, стійкості і мужності, почуття відповідальності.

День туризму у 8 – А класі Новоселицького ліцею №1 пройшов у вигляді квесту «У пошуках скарбів». Діти із захопленням проходили квести різної складності: «Секрет рюкзака», «Переправа», «Хто далі», «Тихе полювання»; малювали плакат, навчилися збирати рюкзак, надівати  спальний мішок.

День туризму – свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля!

Зі святом всіх, небайдужих до туризму людей!

     Класний керівник 8-А класу       Лютик Людмила

Поділитися публікацією:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.