Гра-подорож «Останній дзвоник кличе нас»

Для учнів 1-Б класу Новоселицького ліцею №1 сьогодні пролунав останній дзвоник, який сповістив, що закінчився їх перший навчальний рік. Це був рік напруженої праці, рік перших успіхів і перших невдач. Дев ̕ ять місяців тому в ясний, сонячний день вони вперше прийшли до школи, вперше сіли за парти. Тоді вони були зовсім маленькими: багато чого не знали і не вміли.  А сьогодні   мої учні   стали на рік дорослішими, багато чому навчилися і дізналися нового.

Тож після урочистої лінійки для першокласників розпочався останній святковий урок на тему: «Останній дзвоник кличе нас» у вигляді гри-подорожі. Діти, подорожуючи різними зупинками, вирішували багато цікавих завдань, які зустрічалися на їхньому шляху (вікторини, загадки про школу, ребуси, задачки). Наприкінці уроку учні весело заспівали їхню улюблену пісеньку «Мій букварик», адже з ним вони більше ніколи не зустрінуться. За свою працю, старання та успіхи у навчальній та виховній роботі класу усі першокласники були нагороджені грамотами.

Швидко пролетіли дні, тижні, місяці кропіткої праці. І вас вже сміливо можна назвати другокласниками. Попереду у вас довгоочікувані літні канікули. Пора розваг і відпочинку. Тож, бажаю вам, мої любі, гарно відпочити, набратися сил і здоров ̓я. До нової зустрічі восени!

Класний керівник 1-Б класу Оксана Сірякова

Поділитися публікацією: