Хто молодці? Ми – молодці! Педагоги ліцею у галереї “Світочів методичної служби”

На базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області 6 червня 2024 року відбулося засідання 6 експертних комісій, які розглянули подання 50 кандидатур органів  управління освітою ТГ щодо занесення педагогів до галереї «Світочі педагогічної майстерності» за наслідками діяльності в 2023-2024 н.р..


Спільними рішеннями визначено 22 переможців, які набрали максимальну кількість балів і серед педагогів Новоселицького ліцею №1 до Галереї ввійшов Власов Сергій Анатолійович, учитель географії, заступник директора з навчально-виховної роботи.

Також вирішено нагородити подякою КЗ «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області» за високий рівень педагогічного професіоналізму, сприяння впровадженню нових освітніх і педагогічних технологій у систему освіти Чернівеччини Басарабу Альону Вікторівну, заступника директора з виховної роботи, вчителя біології та інтегрованого курсу «Пізнаємо природу».

Пишаємося нашими вчителями! Бажаємо наснаги, невичерпаної енергії та творчості, здобути нових вершин на педагогічній ниві!

Поділитися публікацією: