2 вересня 2024 року в Новоселицькому ліцеї №1 проведено урок безпеки

Кожна дитина почуває себе в безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти в певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

2 вересня 2024 року в Новоселицькому ліцеї №1 проведено урок безпеки, який висвітлює актуальні питання  щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей.

Основною метою проведених уроків було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація  основних правил безпечної життєдіяльності серед здобувачів освіти;  розвиток  в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховування  гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення в школярів співчуття, бажання допомогти.

Проведена виховна робота та здобуті знання обов‘язково дадуть свої плоди, а саме допоможуть нашим дітям у разі надзвичайних ситуацій опанувати себе, скористатися здобутими порадами і в жодному разі не розгубитися, не панікувати, а діяти правильно, стримано, впевнено і рішуче.

Поділитися публікацією: