Досягнення українських спортсменів

Неодноразово гімн нашої Батьківщини лунав у різних куточках земної кулі і не просто так, а від величезної гордості за перемогу. Окрім того, що наші спортсмени досягли вершин у великому спорті потрібно віддати їм належне і за внесок у суспільне життя країни, яку представляють. Можна створити власний міні список спортсменів, яких знає кожен пересічний і не лише українець.

Навіть під час війни наші спортсмени виїжджають на змагання, показують нашу міць, незламність нашого народу. Сьогодні це дуже важливо, і для спортсменів, і для тренерів, і для країни, щоб піднімався наш прапор, лунав наш гімн   Показувати наш спортивний фронт, як ми боремося і наближаємо перемогу.

Про громадянські якості: патріотизм, людяність, прагнення бути свідомими громадянами України йшлося на виховній справі у 8-В класі “Досягнення українських спортсменів”, присвяченій Олімпійському тижню.
Підліткам важливо знати і розуміти, що бути українцем – значить пишатися своєю Вітчизною, своїми героями. І нам є ким і  чим пишатися.

Класний керівник     А.М. Ковдриш