Всесвітній день домашніх тварин

Щорічно 30 листопада у багатьох країнах відзначається Всесвітній день домашніх тварин (World Pets Day). Це справжнє свято для тих, хто обожнює кішок, собак, папуг та інших домашніх тварин.

Тому з метою розширення знань про тварин, які живуть поруч із людиною, розвитку умінь спостерігати за тваринами, сприяння засвоєнню дітьми знань про особливості догляду за домашніми тваринами та розвитку активного пізнавального ставлення до природного оточення з учнями 4-А класу було проведено виховну справу «Наші пухнасті друзі».

Під час якої учні познайомили однокласників зі своїми домашніми тваринками, поділилися найцікавішими моментами з життя своїх улюбленців, а також розказали як піклуються про них.

Також в такий день слід не забувати і про тваринок, які знаходяться у притулку та не мають власної домівки. Ось і учні 4-А класу долучилися до акції милосердя «Допоможи безпритульним тваринкам».

Тварини не дарма називаються меншими братами людини, адже вони потребують турботи та піклування. Потрібно не забувати про своїх вірних друзів, доглядати їх та проводити з ними багато часу.

Класний керівник                                     Кочервей К.В.