Традиційно українці завжди пили трав’яні настої або відвари з сухофруктів, сушених трав, гілок фруктових дерев або ягід для зміцнення свого імунітету. Лікувальні властивості чаю відмічали ще стародавні китайці, називаючи його «вогнем життя», який укріплює дух і тіло, продовжує життя людини. Щоб придушити хворобу «в зародку», підвищити опірність організму й уникнути приймання різних пігулок, потрібно вчасно «вдарити» по хворобі цілющими властивостями трав’яних чаїв для зміцнення імунітету. Адже природні рослинні збори не містять шкідливих хімічних компонентів. В перший день весни учні 6-Б після веселої прогулянки та розваг на свіжому повітрі із задоволенням ділилися власним досвідом у цьому способі зміцнення імунітету- представляли фіточаї, які вживає родина. А насамкінець насолоджувалися чаюванням!
Нонна Бальон, класний керівник