«Я мить чудову пам’ятаю»

Останній дзвоник підсумовує
Напружений навчальний рік –
Вітаємо з подією чудовою
Усіх, хто зветься “випускник”!

Щиро вітаю зі святом Останнього дзвоника, який пролунав у стінах нашої школи  2 червня 2023 року всю шкільну родину. Війна внесла свої корективи не тільки в освітній процес, але й у святкування його завершення.

Останній дзвоник приносить різні емоції – і радість, і смуток водночас. Але це завжди символ нових можливостей та майбутніх починань. Для частини випускників шкільний дзвінок пролунає востаннє, нагадуючи про те, що дитинство закінчилося і вони стали дорослими людьми.

Щоб підвести підсумки життя в дружній шкільній родині з 5 по 9 клас, згадати як воно перебігало, перевірити чи добре ми знаємо один одного у 9-А класі проведено останній урок на тему: «Я мить чудову пам’ятаю», де у формі вікторини «Чи знаєш ти?» учні пригадали своє шкільне життя, перші враження про школу, однокласників, першу вчительку та вчителів старшої школи, про безтурботне, щасливе дитинство. А також, діти поділилися планами на майбутнє та побажали, щоб самостійне доросле життя. було щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками.

Написавши бажання на доросле життя на паперових літачках учні  запустили їх у небо з надією, що невдовзі воно стане мирним і безхмарним. А мрії, запущені на літачках, обов’язково здійсняться.

Я вірю, що діти реалізують власні мрії, таланти, побудують  успішну долю, будуть гідними творцями свого життя. Адже кожен з підлітків – це унікальна, неповторна особистість. Кожен здатний відстояти свою думку і витримати будь-які випробування для досягнення успіху. Діти – надія нашої країни, люди, від яких залежить, якою в майбутньому стане Україна. Юнаки і дівчата – майбутнє України!

А батькам зичу, щоб діти обов’язково виправдали ваші батьківські надії та стали гідними громадянами та патріотами нашої України.

Мирного неба! Слава Україні! Слава ЗСУ!

 

Класний керівник                       С. Д. Козак