Рідне місто Новоселиця – найкраще місто на землі!        #Новоселиці568

Про Новоселицю  не можна говорити без любові. Для новосельчан – це їх дім, їх життя, їх праця. Новоселиця наче відкрита книга, з давніх і новітніх сторінок якої мешканці міста черпають не тільки мудрість, але й наснагу та натхнення. А День міста – одне із найбільших свят для всіх жителів Новоселиці. Це день вшанування пам’яті героїв-захисників, день відпочинку та спілкування.

З нагоди  святкування 568 річниці дня міста 6 травня 2024 року у 7-А класі Новоселицького ліцею №1 був проведений єдиний урок  «Рідне місто Новоселиця – найкраще місто на землі». Класний керівник поставила за мету узагальнити та розширити знання учнів про місто, у якому вони живуть;  формувати в дітей громадянську позицію, уміння брати на себе відповідальність за майбутнє свого міста; виховувати почуття патріотизму та любові до рідного міста.

Учням було продемонстровано слайд-екскурс «Рідне місто Новоселиця», під час якого діти переглянули світлини Новоселиці з давнини до сьогодення. Діти дізналися історію міста, затамувавши подих прослухали про заснування міста, взяли участь у «Подорожі вулицями рідного міста» та вікторині «Новоселиця в іменах».

Вирушаючи в дорогу, мандруючи землями України або світу, ви пам’ятатимете ті місця своєї малої батьківщини, де ви любили бувати… Адже місто дитинства залишається для людини рідним назавжди.

Поділитися публікацією: