Для здоров’я тіла і духу, Дотримуйся правил дорожнього руху!

Що може бути важливішим за людське життя? Особливо гостро це питання постає у воєнний час, коли людина сама відповідальна за власне здоров’я та життя. Війна та негативні соціальні наслідки, які вона спричинила, повністю змінили життя українського народу. Це стосується і сфери дорожнього руху та експлуатації транспорту, безпека якої зазнала додаткових загроз. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров’я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров’я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.

Так, в межах Тижня безпеки дорожнього руху в 6-А класі Новоселицького ліцею №1 була проведена виховна справа «Безпека дорожнього руху – це життя!», яка завершилась створенням стіннівки «Я за безпечний рух!»

Під час роботи учні поглибили знання про дорожні знаки та згадали правила поведінки на дорозі, розглянули певні проблемні ситуації, які можуть трапитись на дорозі, та знайшли вихід з них. переглянули та обговорили навчальні відеоролики.

Зробили висновок, що потрібно берегти своє життя та здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувати про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! І пам’ятаємо, що безпека дорожнього руху – це життя!

Наталія Підлісна, класний керівник 6-А класу

Поділитися публікацією: