«Безпека на дорозі!»

Кожна людина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

У рамках загальношкільних заходів з «Безпеки дорожнього руху» у 5-Б класі Новоселицького ліцею №1 відбулася виховна справа на тему «Безпека на дорозі!». Метою якої було: поглибити знання учнів про правила дорожнього руху; повторити основні правила пішоходів, велосипедистів, мотоциклістів, пасажирів, водіїв; попередити дитячий травматизм.

Під час виховної справи п’ятикласники зрозуміли  важливість дотримання правил дорожнього руху усіма його учасниками, успішно пройшли онлайн квест «Правила дорожнього руху», пригадали правила для пішоходів, пасажирів, велосипедистів і водіїв,  проговорили особливості руху від дому до школи та назад, як в світлу, так і темну пору доби.

Проведений захід був цікавим, змістовним. Діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я!

Оксана ПЕТРОВА  – класний керівник 5-Б класу

 

Поділитися публікацією: