Тиждень родинно-сімейного виховання

Сім’я – це найголовніше, що є в кожного з нас. Вона тримається на взаєморозумінні, довірі, турботі один про одного, радості від спільних дій.  Сім’я — джерело любові, добра, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій чи взаємин. Міцна і дружня українська родина, в якій звучить дитячий сміх, панує злагода і мир – є запорукою сильної та успішної держави. І щоб не трапилося, ми завжди можемо розраховувати на підтримку рідних.

З метою популяризації у дітей шанобливого ставлення до традицій українського народу, виховання відповідального ставлення до батьків, родини, Батьківщини, розвитку почуття прекрасного до світу культури і певних цінностей, в Новоселицькому ліцеї №1 проходив тиждень родинно-сімейного виховання. Діти прийняли участь в організації виставки малюнків « Щаслива сім’я». Школярі читали та обговорювали твори Василя Сухомлинського про родину. Цікаво, захоплююче пройшов рейтинговий конкурс між командами 1-2 класів «Моя родина – це вся Україна».

Знати свій родовід, зберігати про нього пам’ять – означає любити свою Батьківщину. Це не просто слова – це обов’язок перед минулим і майбутнім поколінням. Це пам’ять про тих, хто творив історію, з кого треба брати приклад.

Класні керівники 2-х класів: Галина Горбатюк, Ірина Чебан

Поділитися публікацією: