Сила таланту та майстерності!

Наша гордість! Власов Сергій Анатолійович, вчитель Новоселицького ліцею №1, увійшов у п’ятірку найкращих вчителів України!

Всеукраїнський конкурс “Учитель року” – це визнання таланту, відданості та натхнення, які вкладають вчителі у майбутнє країни. Це не просто змагання, а визначення важливої ролі, яку освітяни відіграють у формуванні нації. Кожен рік конкурс педагогічної майстерності стає неодмінною частиною освітньої культури в Україні.

У 2024 році цей конкурс знову зібрав найкращих представників педагогічної громадськості для визнання їхнього внеску та досягнень. Велика шкільна родина Новоселицького ліцею №1 пишається вчителем географії, Власовим Сергієм Анатолійовичем, який увійшов в п’ятірку найкращих вчителів України, здобувши почесне четверте місце!

У ході змагань у файному місті – Тернопіль педагог яскраво презентував свої педагогічні здобутки, демонстрував нові педагогічні ідеї, креативність, творчий та інноваційний підхід.

Педагоги, учні та батьки Новоселицького ліцею №1 щиро вітають з почесним  місцем в  конкурсі! Нехай ніколи не зраджують Вам душевні сили, не вичерпуються запаси Вашого здоров’я, оптимізму, натхнення і професіоналізму. І нехай кожен день приносить  радість і задоволення від зробленого, а  щирість і талант знаходять відгук у серцях  вихованців. Бажаємо талановитому вчителю здобути нових педагогічних злетів!

Поділитися публікацією: