УЧЕНИЦЯ ЛІЦЕЮ – В ЧИСЛІ ПЕРЕМОЖЦІВ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ

Робота учениці 11 класу Дарини Ліліткиної (керівник Тетяна ДІДУХ-БОЙЧУК) під назвою «Наша красуня Леся та її твори» визнана однією з кращих на IV Міжнародному конкурсі учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя – 2024!», присвяченому Лесі Українці.

За підсумками журі ученицю  нагороджено дипломом ІІ ступеня, а класний керівник отримала подяку за творчий пошук та високопрофесійну підготовку молоді.

Довідково: конкурс проводиться з ініціативи громадської організації «Культурно-просвітницьке Товариство «Джерело», Центру сучасного мистецтва «Steinbarg Gallery» та родини Бурбак за сприяння й підтримки Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я майбутнього», Федерації професійних спілок України, Полтавської торгово-промислової палати, Щербанівської об’єднаної територіальної громади, ПРАТ «Гравітон», Чернівецької філії Міжнародного клубу успішних жінок, літературно-художньої і публіцистичної газети «Кри́мська світли́ця», катедри української літератури Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, катедри психології факультету педагогіки, психології та соціальної роботи ЧНУ імені Юрія Федьковича та катедри української мови і літератури Національного університету «Острозька академія». Цифрова підтримка конкурсу – студія «TATO digital».

Відповідно до умов змагання проводиться за номінаціями: «декламація», «інсценізація», «твір», «науково-пошукова робота», «малюнок», «аудіовізуальний твір», «вокал».

Метою конкурсу було: сприяння глибшому ознайомленню та вивченню молоддю спадщини великої української поетеси Лесі Українки; залучення підростаючого покоління до збереження культурної спадщини українського народу шляхом вивчення та дослідження історії рідного краю, спонукання осмислення державотворчих зусиль нашого народу та його перспектив; виховання відповідальності за збереження місцевих пам’яток культури; виховання почуття патріотизму, національної гідності та особистої відповідальності за майбутнє нашої Батьківщини.

Вітаємо з перемогою! Бажаємо успіхів і надалі!

Поділитися публікацією: