«За останні 20 років у школах еволюціонувало все, крім шкільного меню, — говорить Євген Клопотенко. — Але сучасний світ їжі відрізняється від того, що був декади тому.
Сьогодні учні Новоселицької гімназії мали можливість посмакувати за рецептурним збірником Є. Клопотенка такі страви :
- Борщ з картоплею;
- Картопля запечена з куркумою;
- Курячий шніцель;
- Чай Каркаде.
Кожна страва в цьому збірнику — приклад того, як можна поєднувати та обробляти різні продукти, використовувати різні трави та корисні спеції. Тут сконцентровані найкращі страви з усього світу.
🔵ЗАПРОШУЄМО ОЗНАЙОМИТИСЯ🟠:
УЧНІ ТА ПЕДАГОГИ ЛІЦЕЮ №1 - АКТИВНІ УЧАСНИКИ РАДІОДИКТАНТУ ЄДНОСТІ
27 Жовтня, 2025СЛОВО, ЩО ЄДНАЄ. СТАРТУВАВ ФЛЕШМОБ
27 Жовтня, 2025ПОДВІРНЕНСЬКІ ЛІЦЕЇСТИ ШЛІФУВАЛИ НАВИЧКИ ІЗ ЗАХИСТУ УКРАЇНИ
24 Жовтня, 2025НУШВДІЇ: МОДЕЛЮЄМО АТОМИ ХІМІЧНИХ ЕЛЕМЕНТІВ
23 Жовтня, 2025НУШ В ДІЇ: УРОК ВИРАЗНОГО ЧИТАННЯ ТА ІНСЦЕНІЗАЦІЇ БАЙОК У 6-Б КЛАСІ НА УРОЦІ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ
22 Жовтня, 2025Переглядів: 0
