Олімпіади для розумників НУШ

Успішне оволодіння знаннями в  початковій школі неможливе без інтересу дітей до  навчання. Як  відомо, основна форма навчання в  школі —  урок. Проте, актуальним є  проведення позаурочних заходів, покликаних систематизувати й  поглиблювати знання школярів. Однією з форм такої роботи і  є олімпіада з предмета. Вона сприяє вихованню в  дітей пізнавального інтересу та  допомагає визначити їхній рівень знань.Олімпіада — це  і змагання, і свято. Учні першого ступеня освіти — найвдячніші слухачі й  учасники навчального процесу, вони з  ентузіазмом беруть участь у  різних вікторинах і  конкурсах, предметних олімпіадах. А  завдання творчого  вчителя — зацікавити предметом, навчити самостійно здобувати знання, логічно й  нестандартно мислити.

Ми, учні 1- В класу, цього року прийшли до школи пізнавати та досліджувати навколишній світ, вивчати різні природні явища. Нам цікаво все: як росте травичка, чому листя восени опадає з дерев, як намалювати сову, як швидко навчитися рахувати!Нам вчителька розповіла про олімпіаду  з математики на сайті ВСЕОСВІТА. Це не перша олімпіада за цей навчальний рік,але тут нове питання: що таке олімпіада саме з математики ? Цікаво було дізнатися і ми почали виконувати завдання.  Які ми були задоволені, коли отримали дипломи за виконання завдань!

Це корисно навчатись та своєю працею заробляти відзнаки про складання самих перших тестів в нашому житті. Дякуємо, ВСЕОСВІТО, за надану можливість!

 

Класний керівник 1-В класу Алтухова Ірина іванівна