#МояРодинаУнікальна

Я пишаюсь своїм дідусем, адже він є для мене прикладом порядності, чесності та мужності.

Мій дідусь, Дєнісов Олександр Миколайович, народився у далекому Красноярському краї. Закінчивши військове училище був направлений на військову службу у м.Чортків в ряди  першої окремої аваційно- розвідувальної ескадриліїї.

У 1970 р. Був направлений в Афганістан. Там здійснюва підготовку льотного складу до вимушеної покиданню з літаків та гелікоптерів. А у випадку покидання літака пошук, рятування  та виживання екіпажу.

Після повернення-продовжив службу у м. Чортків у складі полку винищувачів та бомбардувальників. Займав посаду начальника парашутно-десантної девізїї.

Військова служба передбачає постійні переїзди тож дідусь служив у Чехії, Молдові (м. Тираспіль, де також застав воєнні дії). Згодом переїхав до Одесси. У 2000 р. Був призначений начальником пошуково- рятувальної та парашутно-десантної служби головного командування Військово- повітряний Сил України та присвоїно звання полковника. Мій дідусь майстер спорту СРСР з парашутного спорту. Здійснив більше 3300 стрибків з парашутом. Неодноразово був у відрідженнях по обміну досвідом в США ( штат Каліфорнія, Північна Кароліна). А ще у нього є хоббі, він полюбляє складати моделі військових літаків. Його колекція налічує білльше 200 моделей.

А ще я пишаюсь своїм батьком, Горячківським Максимом Володимировичем. Мій батько дуже відповідальна людина. Він працює заввиробництвом ДП «М’ясо Буковини». Від нього залежить якість продукціі, адже він контролює процес виробництва від постачання сировини до готового вигляду. Також він розробляє нові види продукції та вдосконалює існуючі.

У мене є старша сестра, Дарія, яка навчається на економічному факультеті ЧНУ ім. Федьковича. Вона талановита та цілеспрямована. Багато років займалася танцями у складі танцювального колективу«Діксі», який знаний на теренах нашої області та поза її межами.

Хочу сказати декілька слів про мою маму Тетяну, яка завжди  підтримає та порадить. Тато жартома називає її совістю нашої сім’ї.

Я займаюсь спортом, а саме, футболом, тож мрію досягти певних успіхів у цьому виді спорту.

А головне – це коли в родині панує мир, злагода та любов, тоді людина почуває себе щасливою. Я з впевненістю можу сказати, що я щаслива людина.

 

Учень 9 – А класу Горячківський Денис.