«Честь. Відвага. Обов’язок.»

Летять, відлітають у вічність роки… Роки, скільки б їх не минуло, не зітруть у народній пам’яті імена воїнiв-афганцiв. Пам’ятаємо  ветеранів, виявляємо розуміння до тих, хто пройшов через війну,  і для кого вона триває й досі. У спогадах, снах, думках…

У пам’ять про воїнів  15 лютого 2021 року в Новоселицькій гімназії, відбулися виховні справи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав «Честь. Відвага. Обов’язок.», присвячені 32-ій річниці з Дня виводу радянських військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Учні переглянули фільм «Крізь пекло Афганської війни».

Діти,  що навчалися очно, здійснили історичний екскурс Залою Бойової Слави, де ознайомилися з експозицією «Афганістан-наш біль».

Діти, що були на дистанційному навчанні – у віртуальній студії ознайомилася з міні-проектом на дану тематику. По завершенню заходу було проведено міні-квест про інших військових, які брали участь у різних війнах в часи СРСР та незалежної України.

Полеглих воїнів вшанували Хвилиною мовчання.