Центральний хол

Учасників освітнього процесу та гостей закладу зустрічає центрульний хол, в якому розміщено державну символіку та інші інформаційні стенди.

Кабінет математики №1

Навчальне приміщення для комфортного вивчення математики. В кабінеті наявні візуальні, навчально-методичні та роздаткові матеріали. У поточному навчальному році кабінет є класною кімнатою 11-А класу.

Завідувач кабінетом, класний керівник – Сніжана КОЗАК

Кабінет медико-санітарної підготовки

Навчальне приміщення для комфортного вивчення основ медико-санітарної підготовки – модуля курсу “Захист України”. В кабінеті наявні візуальні, навчально-методичні та роздаткові матеріали. Кабінет оснащений спеціалізованими засобами навчання. У поточному навчальному році кабінет є класною кімнатою 7-Б класу.

Завідувач кабінетом, класний керівник – Яна ДИСАР

Кабінет математики №2

Навчальне приміщення для комфортного вивчення математики. В кабінеті наявні візуальні, навчально-методичні та роздаткові матеріали. У поточному навчальному році кабінет є класною кімнатою 10-А класу.

Завідувач кабінетом, класний керівник – Аліна КОВДРИШ

Учительська

Приміщення для комфортного перебування педагогів. Саме тут відбуваються виробничі наради, засідання колегіальних органів тощо. На базі учительської систематично проводяться різноманітні навчально-методичні заходи, організовані відділом освіти, райкомом профспілки, ЦПРПП, ІРЦ

Швейна майстерня

Кабунет оснащений різноманітною спеціалізованою технікою, яка дозволяє практично застосовувати навички, отримані на уроках обслуговуючої праці. В майстерні реалізується проєкт “____________”

Завідувач кабінетом – Валентина ГУШИЛА