“Гімназійний олімп”

Ще одна освітня сходинка позаду. Настала хвилююча мить підведення підсумків досить цікавого та потужного навчального року. І для учнів, і для вчителів – це чудова шкільна традиція звітувати на  теплому родинному святі «Гімназійний олімп», яке по-сімейному затишно і водночас урочисто було проведено у Новоселицькій гімназії. Право відкрити шкільні збори було надано директору школи Петрову Олегу Миколайовичу, який уже 7 років очолює гімназію, і за наслідками роботи у 2018-2019 навчальному році піклувальна рада за результатами відкритого голосування оцінила роботу закладу та директора на «Відмінно». Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів вельмишановні  гості свята, які постійно підтримують гімназію в усіх починаннях: міський голова Нікорич Марія Іллінічна, головний спеціаліст районного відділу освіти Довганюк Анжела Василівна. Високоповажні гості радили учням, щоб високі знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього успіху та самореалізації.

    Свято було досить насиченим,  творчі виступи дітей змінювались на нагородження учнів, вчителів. Директором гімназії були відзначені подяками батьки  «За особистий внесок в освітній процес». За підсумками навчального року 52 учні були нагороджені грамотами, дипломами та грошовою винагородою за високу результативність на обласних та Всеукраїнських рівнях, гідно представили школу у сфері науки, мистецтва та спорту.   О.М. Петров подякував учням та вчителям за якісну роботу, адже за наслідками науково-методичної та виховної роботи Новоселицька гімназія вже другий рік  отримує відзнаку «Флагман освіти».

Традицією залишається і відзначення найактивніших дітей у шкільному житті. У рамках загальношкільного проекту «Крок до зірок» та за підсумками виховної роботи у 2018-2019 навчальному році було нагороджено 92 учні  за особистий вклад у результативність гімназії та підвищення її іміджу «Веселковими зірками». Також, ідучи на канікули,  93 відмінники гімназії отримали Похвальні листи  за високі досягнення у навчанні.  Емоції і радість переповнювали очі дітей. Школярі із гордістю піднімалися на «Олімп гімназійної слави»,  щоб одержати заслужену відзнаку. На завершення свята усі батьки зарядилися позитивом від виступу переможців районного етапу військово-патріотичної гри Сокіл «Джура» рою «Вільний вітер».

Яскравими барвами, щирими побажаннями, розмаїттям юних талантів запам’ятається родинне свято його учасникам.  Талант завжди родом із дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном у руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. У Новоселицькій гімназії зростає обдарована молодь, яка вплітає у національний вінок цвіт свого таланту.

Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі!