Акваподорож

30 листопада, в суботу, у нас був знаменний день, адже відбулася чудова поїздка в місто Хмельницький, в парк водних розваг”7 Океан”. Кожен з нас мріяв потрапити в аквапарк. Як йдеться мрії збуваються, варто лише дуже захотіти.
О шостій ранку ми з нашими класними керівниками Ковдриш Аліною Михайлівною та Блейбер Стелою Олексадрівною вирушили в дорогу автобусом. Дорога була довга  4 години але всі були в передчутті гарного дня.

І ось ми вже всередині.  Перед нами відкрився чудовий вид. Були і басейни, різноманітні гірки, джакузі.  Переодягнувшись у свої купальні костюми і прийнявши душ, всі взялися до вивчення даного парку. Різноманітність гірок зашкалювала, і це нас дуже тішило. Озирнувшись трохи навколо, кожен визначив для себе ту саму гору, на якій  зробить перший спуск.  Всі   розберилися по вподобаних атракціонах. На гірках навіть утворювалися невеликі черги, оскільки бажаючих було дуже багато. Всі бігали з радісними обличчями, відпочинок звичайно ж видався на славу.
Всі п’ятикласники були в піднесеному настрої, адже такого відпочинку у нас ще не було. Ми, вдосталь накатавшись на водних атракціонах, вирішили повертатися додому. Там нас чекали наші батьки, а з понеділка новий навчальний тиждень і продовження обговорення нашої подорожі.

 

Творча група 5-х класів