Велика подорож маленьких першокласників

 

    НУШівці Новоселицької гімназії під час проведення тижня «Зима» та працюючи над загальношкільним проектом « Крок до зірок», закріпили свої знання про календарно-обрядові традиції нашого краю. З метою поглиблення знань про звичаї та традиції рідного краю у середу 11.12.2019 учні 1-А та 1-Б класів відправились у цікаву подорож до Маєтку Святого Миколая, який розташований у  мальовничому куточку Покутсько-буковинських гір у селі Пістинь Косівського району на території Національного природного парку «Гуцульщина».
Там дітям розповіли про неповторність оселі, де проживає Святий Миколай, про його невідкладні діла, а також про листування з ним. Учні відвідали краєзнавчий музей, де мали змогу побачити цікаві експонати та збільшити свої знання про світ живої природи. Наприкінці всіх дітей чекав сюрприз – зустріч з Святим Миколаєм. Він радо нас зустрів, дав мудрі научання та послухав віршики від маленьких школярів. Всім дітям подарував прекрасні подарунки.
Такий довгий шлях діти подолали задля переконання віри у добро. Адже так важливо, щоб кожен на планеті Земля вірив, що є Святий Миколай, який навчає бути милосердними.
Дякуємо нашим батькам за підтримку та активну участь в організації поїздки!

Класні керівники  1-х класів        І.О.Унгурян, О.В.Сірякова