Ми пропонуємо запалити в дитині творчий вогонь разом з нами (день 2)

Шкільні майстер- класи – це чудова нагода для учнів гімназії цілим класом або групою дітей прийняти участь  та провести  навчання в новій для класу, творчій атмосфері. Такі майстер- класи є дуже затребуваними, адже це можливість не тільки для учителів , а й для діток продемонструвати свої здібності набуті в школі та вдома. Це творчість та прекрасні емоції.В когось добре виходить малювати : створювати шедеври на папері, а в когось вправно виходить робота з кольоровим папером та ножицями. Хтось собі в помічники обрав  голку, нитку та гудзики. Комусь на думку спало створити листівку з клаптиків тканини, і загалом кожна створена робота буде чудовою, прекрасною, а найголовніше – виготовлена власноруч, не кажучи вже проте, що скільки коштів можна заощадити.

Часто буває так, що ми не встигаємо повноцінно поїсти. Часу не вистачає, завжди потрібно кудись бігти та поспішати… Саме тоді на допомогу приходять канапки – смачний та поживний перекус.

У рамках проведення Тижня майстер-класів учні 5-А класу вирішили провести майстер-клас з виготовлення канапок. Діти надзвичайно захопилися цією справою. Кожен вигадав власний рецепт смачних перекусів: канапки з тунцем та яйцем, канапки з кисломолочним сиром, сметаною та зеленню, канапки з маскарпоне та оливками. Ну і, звісно, не обійшлося без традиційної української начинки – канапки з салом та хроном.

П’ятикласники із завзяттям та радістю готували, а потім пригощали своїми канапками всіх бажаючих.

Класний керівник Житарюк У.В.

Учні 5-Б класу провели майстер-клас з карате і виготовлення іграшкового будинка.

Будинок, власноруч виготовив Боднарюк Богдан, на майстер-класі він розповів про техніку виготовлення.

Хлопці, Майданський  Святослав, Гусан Олександр, Молдован Олександр, наші каратісти, вони продемонстрували деякі вправи на які учні із зацікавленістю дивилися і навіть намагалися повторити.

Класний керівник Блейбер С.О.

Крім живих квітів надзвичайно гарні і паперові квіти. Якщо ви прикрасите таким квіткою подарункову упаковку — це буде дуже оригінально. Квіти з паперу своїми руками можна зробити з кольорового картону, або навіть з простої офісного паперу, розфарбованої аквареллю, або будь-якими фарбами.

Приєднавшись до тижня Майстер класів Новоселицької гімназії, учні 5 – В класу вирішили виготовити паперові квіти. Оскільки, виготовлення весняних квітів — це відмінна можливість проявити фантазію і оригінальність, а також продемонструвати своє вміння іншим учням нашої школи, що дуже актуально напередодні весни та жіночого свята. Адже найкращий подарунок – це подарунок зроблений власноруч і з любов’ю.

Класний керівник    Ковдриш А.М.

В рамках тижня майстер-класу учнями 7-А  було проведено майстер-клас із руханки під ритмічну музику. На майстер-класі учні мали можливість ознайомитися з технікою виконання різноманітних танцювальних рухів під ритмічну сучасну музику;

Класний керівник       Чулей  С.В.

В рамках тижня майстер- класу , який проходить в Новоселицькій гімназії, учні 7-Б класу вирішили провести захід  «Створи власну привітальну листівку» , завітавши до своїх молодших друзів – 3-А класу. Темою для роботи обрали  привітальну  листівку, так як наближається свято 8 Березня. Мету перед собою поставили нелегку, адже за певний проміжок часу потрібно учням донести інформацію, навчити та зробити листівку власноруч. Звичайно, така форма роботи дітям дуже сподобалася, вони відчули себе майже в повній мірі не тільки помічниками, а й учителями. В гості прийшли з підготовленими матеріалами для майстер-класу…

Класний керівник Дідух – Бойчук Т.Г.