«Солодка» екскурсія першокласників

Саме в перший день весни першокласники НУШ вирушили в поїздку до м. Чернівці. Напередодні учні проходили тематичний  тиждень під назвою «Професії». От ми і вирішили дізнатись більше про таку незвичну професію, як «карамельє».

Екскурсія в майстерню карамелі подарувала школярам та батькам можливість побачити весь процес виготовлення цих ласощів: від розтоплення цукру до отримання готової цукерки. Особливе захоплення викликало перетворення карамельної маси з коричневої в білу, а також «карамельний дощик».

Нас очікувало справжнє шоу від майстрів-карамельє, в якому приготування карамелі на очах у здивованих першокласників супроводжувалося жартами, загадками і загальними веселощами.

В ході екскурсії учні також дізналися багато цікавого про історію карамелі, навчилися розрізняти фруктові аромати, милувалися віртуозною роботою майстрів та купили солодкі цукерки для себе і в подарунок братикам і сестричкам.

Після такої цікавої екскурсії ми потрапили у чарівний світ театрального мистецтва на перегляд вистави «Коза-дереза» в Чернівецькому драмтеатрі. Учням дуже сподобалась весела та цікава акторська гра.

А після вистави усі відправились на смакування піцою на знаменитій пішохідній вулиці ім. О. Кобилянської.

Ця подорож подарувала учням і батькам 1-их класів масу позитивних емоцій та яскравих вражень.

Класні керівники: Сірякова О.В., Саука К.В.