#МояРодинаУнікальна

Я, Боднарюк Богдан, мій тато та двоє моїх старших братів – всі чемпіони України з автоспорту, а саме з картингу.

Все почалося багато років тому… Коли моєму татові було 10 років, він відвідував гурток з картингу. Пройшли роки, тато досяг чималих успіхів.

Мій старший брат Саша почав займатися картингом з 7 років, брат Сергій з 6 років, а я – з 5 років.  Ми об’їздили всю Україну з півдня на північ, з заходу на схід…. Побачили різні міста нашої країни, де відбувалися змагання: Львів, Полтава, Київ, Тернопіль, Донецьк, Кам’янець-Подільський, Луцьк, Стрий, та багато інших… Здобули багато перемог. У нас є велика кількість подяк, грамот, медалей та кубків.  Ми всі «захворіли» картингом… Кожен з моїх братів і я їздимо у двох класах відповідно віку.

Ми завжди їздимо всією родиною, а саме з татом і мамою.. Наша мама завжди нам допомагає, підбадьорює. Якщо щось не вийшло, завжди вислухає, дасть підказку. Вона наша підтримка, опора. Девіз нашої сім’ї: «За кожним сильним спортсменом стоїть сильна мама!”. Мама нас підтримує та любить понад усе.

А ще тато з старшими братами захопились квадроспортом! Там теж чимало винагород вони здобули. І так само їздили по всій Україні. Для мого віку немає класу з квадроспорту, але я буду чекати…

Я дуже ціную свого тата за те, що він зробив з нас справжніх чоловіків! Це дуже важка та відповідальна праця – зі своїх дітей зробити Чемпіонів України. Ми всі ¬– Кандидати у Майстри Спорту України…

А ще я дуже пишаюся своїм старшим братом Сашкою. Коли я був маленький, Саша  у 2011 році пішов в армію. Він служив у Президентському Полку у м. Києві.

Потім у 2014 році, коли на Україну прийшла біда з боку Росії,  мій брат один з перших потрапив до зони АТО. Він справжній патріот України. Тато з мамою дуже його просили не йти, але він сказав: «Хто піде, як не я?». Більше року він був на війні. Одного разу його підрозділ потрапив під ворожий обстріл… Снаряд влучив у БТР мого брата… Він отримав контузію… Після цього його комісували.

Я пишаюся своїм старшим братом Сашкою. Він приклад для багатьох хлопців. Я пишаюся своєю сім’єю. Дякую, що в мене такі батьки.