«Перейшли ми в 3 клас – незвичайний він у нас!»  

 Кожного року 1 вересня українська громадськість відзначає День знань. Перше вересня – це не просто дата нового навчального року у всій країні. Це початок нових кроків до успіхів і поразок, перешкод і перемог. З метою належного відзначення свята в умовах епідеміологічної ситуації в 3-В класі Новоселицької гімназії  пройшов перший урок «Перейшли ми в 3 клас – незвичайний він у нас!» у режимі онлайн.

Оскільки цей навчальний рік проходитиме в особливих умовах, важливо було присвятити перший урок правилам безпечного навчання під час карантину.  Учні повторили основні поняття профілактики та контролю захворювань, про COVID -19; переглянули презентацію до уроку;  пригадали державну символіку України,співали гімн. Дізналися, що 2020/2021 навчальний рік оголошено Роком математичної освіти в Україні.

Третьокласники ознайомилися з традиціями святкування Дня знань та організацією освітнього процесу під час пандемії в різних країнах світу.

Святкова атмосфера налаштувала дітей на позитив,хороший настрій. Вони охоче залучалися до роботи, працювали в груповій  онлайн формі, пізнавали навчальний матеріал.

Класний керівник І. Алтухова