Тиждень героїко-патріотичного та військового виховання

  У День захисника України ми вшановуємо сучасних захисників України та героїв різних епох нашої історії. Це день, коли необхідно згадати загиблих вояків і подякувати всім громадянам, які присвятили життя захисту Української держави.

З метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і перемог українського народу”  в Новоселицькій гімназіі з 12 по 16 жовтня 2020 року був проведений тиждень героїко-патріотичного та військового виховання, в рамках якого відбулися ряд заходів, присвячених Дню захисника України, Дню українського козацтва. На початку тижня гімназисти ознайомились з планом заходів, 13.10.20 учні гімназії ознайомились з інформаційним бюлетнем  «Сила нескорених», під час якої ознайомились з історичним літописом Козацької Покрови. З 12 по 15.10.20 учні 1-4 класів взяли участь в  акції «Привітай тих, хто служить!» і виготовили листівки для військових, що несуть службу в Збройних Силах України. Учні 5-11 класів провели фотофлешмоб «Дякую захиснику України».  Протягом тижня була відкрита  «Польова пошта», куди учні могли надсилати листівки та листи з привітаннями воїнам АТО  з днем захисника України. 16.10.20 учні 9-11 класів провели майстер-класи: «Даруємо тепло сердець» і виготовили власноруч сувеніри для захисників України.

Юне покоління, народжене у молодій незалежній державі, вражене мужністю, патріотизмом, самовідданістю українських бійців, волонтерів, громадян України, які захищають дану нам Богом землю, що знаходиться у серці Європи, адже служіння Вітчизні – це більше, ніж професія. Це – величезна любов, сила волі й патріотизм.

 

 

Яна Дисар, класний керівник 10 класу